Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής - Επιστροφές


Τρόποι Αποστολής


Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας και τα προϊόντα θα παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως με ΕΛΤΑ COURIER και σε κάποιες περιπτώσεις με ACS COURIER.

Για παραγγελίες άνω των 29€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω από 29€ το κόστος των μεταφορικών είναι 1,25€

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, θα πρέπει να δηλωθεί κατά την διάρκεια της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Παρακαλώ σημειώσατε πως σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε άμεσα για το χρόνο παράδοσης.

Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο εντός Ελλάδας προς το παρόν.Τρόποι Πληρωμής


1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή).


Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπρόσθετο κόστος 1,50€.

Σημειώστε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) δεν δύναται να εξοφλούνται με αντικαταβολή και μπορούν να εξοφληθούν μόνο με τους παρακάτω τρόπους:


  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό,

  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Eurobank: GR2402604340000160200114388

Πειραιώς: GR8101722840005284053048486


Εθνική: GR7101102240000022400711374


Alpha Bank: GR8201407360736002002002775 


Δικαιούχος: ALFA TRADE OE

Σαν αιτιολογία σημειώστε το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με mail στο [email protected]. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων σε ένας από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.3.Πληρωμή στο κατάστημα


Εξοφλείστε τη παραγγελία σας στο κατάστημα με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.4.Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας


Δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας έως 72 άτοκες δόσεις(ανάλογα με το συνολικό κόστος) μέσω της πλατφόρμας ασφαλών πληρωμών της Eurobank.Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση


Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1) Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη
(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την εταιρεία.


2) Ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).