Εταιρεία

Η εταιρεία μας, μετά από μακροχρόνια έρευνα στον κλάδο των κανναβινοειδών, εισήχθη στο χώρο στις αρχές του 2017 συνάπτοντας συμφωνία με την Endoca, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, συστήνοντας έτσι τα προϊόντα της στο κοινό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η συνέχεια έγινε με την προσθήκη των προϊόντων της Be-Hempy, εταιρεία από τη Σλοβενία, με επίσης υψηλής ποιότητας προϊόντα.


Πλέον η CBDGreece είναι επίσημος διανομέας της Endoca, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Be-Hempy και της Weedbase και αναζητά συνεχώς συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου ώστε να διαθέτει στο κοινό προϊόντα άριστης ποιότητας.


Στο CBDGreece, μπορεί κάποιος να βρει μια τεράστια ποικιλία φαρμακευτικών προϊόντων βιομηχανικής Κάνναβης, όπως έλαια, κάψουλες, συμπυκνώματα, υπόθετα, αλοιφές, κρυστάλλους κ.λ.π., των εταιρειών Endoca και CBDGreece αλλά και άλλων όπως Enecta, Cannadorra, Kannabio, Jeanbio κλπ.


Τον τελευταίο χρόνο, η CBDGreece έχει εμπλουτίσει τον κατάλογό του με μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων βιομηχανικής Κάνναβης όπως βρώσιμα, Cannabis light και καλλυντική περιποίηση.


Η CBDGreece πλέον διαθέτει τα δικά της ποιοτικά έλαια Κανναβιδιόλης σε διάφορες περιεκτικότητες και αναμένεται να κυκλοφορήσουν και νέα προϊόντα με την υπογραφή CBDGreece.


Πιστεύουμε στις πολύ ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης και δημιουργούμε συνέχεια καινούριες συνεργασίες με επιχειρηματίες του χώρου, εμπλουτίζοντας με καινούρια προϊόντα τόσο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και τα φυσικά καταστήματά μας σε Αθήνα(Καλλιθέα και Περιστέρι), Θεσσαλονίκη(Αγίου Δημητρίου και Τούμπα), Κατερίνη, Καβάλα, Ναύπλιο και Λάρισα.


To CBDGreece, από την έναρξη λειτουργίας του δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής πώλησης. Το όραμα της εταιρείας μας, ήταν να υπάρχει ένα κατάστημα CBDGreece σε κάθε νομό, ώστε το αγοραστικό κοινό να μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα που διαθέτουμε. Το όραμα αυτό, μεταφράστηκε σε δημιουργία δικτύου Franchise και πλέον, οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της πώλησης προϊόντων Κανναβιδιόλης, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους κατάστημα CBDGreece.


Η αρχή έγινε το 2018 με το άνοιγμα τεσσάρων καταστημάτων Franchise σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καβάλα και Άργος(μεταφέρθηκε στο Ναύπλιο) και το 2019 στη Λάρισα, το Περιστέρι και την Τούμπα. Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν νέα καταστήματα και σε άλλους νομούς.

Το cbdgreece.gr εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και είναι κομμάτι του Medical Department της Alfa Trade Ο.Ε.


Στοιχεία εταιρείας:

ALFA TRADE O.E.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 18 - ΣΥΚΙΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 56626

ΑΦΜ: 998501859

ΔΟΥ: Ε' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ : 059283804000