Καφές με Κάνναβη

Καφές με Κάνναβη

Τώρα οι λάτρεις του καφέ μπορούν να απολαύσουν τον καθημερινό τους καφέ με τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης καθώς και της αξεπέραστης γεύσης και του αρώματος ενός αργά καβουρδισμένου ιταλικού καφέ.


Ένα καινοτόμο και υγιεινό προϊόν με τις αδιαμφισβήτητες ιδιότητες των πρωτεϊνών που προσφέρουν οι σπόροι αλλά και οι θεραπευτικές ιδιότητες που προσφέρουν οι ανθοί της κάνναβης.

Καμία άλλη πρωτεΐνη δεν περιέχει τόσα απαραίτητα αμινοξέα που βοηθούν να ενισχυθεί η άμυνα του οργανισμού μας.


Ο Cannabissimo Coffee είναι ένας εκλεκτός καφές, από επιλεγμένες ποικιλίες, με ένα πλήρες γευστικό μείγμα από σπόρους ή ανθούς κάνναβης και κόκκων καφέ (90% Arabica, 10% Robusta).

Είναι ιδανική πηγή αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, βιταμινών Α,Β,D,E, λιπαρών οξέων (ω-3,ω-6) και όλων των απαραίτητων αμινοξέων, ακόμα και εκείνων που δεν μπορεί να δημιουργήσει ο οργανισμός μας.


Περιέχει 20% λιγότερη καφεΐνη από ότι ένας κανονικός καφές Arabica και 40% λιγότερο σε σύγκριση με ένα καφέ Robusta. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο παρασκευής. Είναι 100% νόμιμος.


Η περιεκτικότητα THC είναι αμελητέα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία όπως φαίνεται και από τις πιστοποιήσεις του κατασκευαστή.


Δεν περιέχει γλουτένη, ζάχαρη, γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς (GMO), συντηρητικά, πρόσθετα και τεχνητές γεύσεις. Μπορεί να παρασκευαστεί με όλους τους τρόπους: φίλτρου, espresso, cappuccino, latte, ζεστό ή κρύο.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.