CBDGreece | HydraMat - Υπερενυδατική Κρέμα για Λιπαρές & Μικτές Επιδερμίδες (250mg CBD) - 50ml

CBDGreece | HydraMat - Υπερενυδατική Κρέμα για Λιπαρές & Μικτές Επιδερμίδες (250mg CBD) - 50ml

CBDGreece HydraMat Intensive CBD Cream


Υπερενυδατική κρέμα με CBD  για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες


Hyaluronic + b3 + ribose + lemon extract

Το προϊόν αυτό είναι σχεδιασμένο για την ρύθμιση του σμήγματος και τη μείωση των ερεθισμών. Βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση του δέρματος μειώνοντας την γυαλάδα.

Με τα δραστικά συστατικά του ρυθμίζεται η υπερέκκριση του σμήγματος.

Σε μία εντατική θεραπεία ενός μήνα οι πόροι του δέρματος θα συσταλούν και το δέρμα θα επανέλθει σε φυσιολογική ισορροπία.


KEY INGREDIENTS


DEHYDROACETIC ACID

Χρησιμοποιείται σε ένα μεγάλο εύρος καλλυντικών προϊόντων. Η χρήση του βασίζεται στην αντιμικροβιακή του δράση. 


ACER SACCHARUM EXTRACT

Το Acer saccharum (ζάχαρη σφενδάμου) είναι ένα είδος ανθοφόρου φυτού στην οικογένεια σαπουνιών και λυχών Sapindaceae. Το Sugar Cane είναι μια φυσική πηγή γλυκολικού οξέος, το πιο κερατολυτικό από όλα τα κοινά χρησιμοποιούμενα AHA:

  • Επιτρέπει την άμεση απαλότητα και αντιληπτή εξομάλυνση
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία για να αυξήσει την ενδοκυτταρική απόδοση


CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT

Εκχύλισμα λεμονιού με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα, καθώς και πολυφαινόλες που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία. Προσφέροντας αντισηπτικές, λευκαντικές και στυπτικές ιδιότητες, αυτή η ουσία είναι πλούσια σε κιτρικό οξύ.


CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT

Το εκχύλισμα Πορτοκαλιού δίνει φρεσκάδα  είναι κατάλληλο για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

    • Eιναι πλούσιο σε citric acid

    • Βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα σημεία επάλειψης με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει ”φρέσκια” και νεανική.

    • Αναζωογονεί την επιδερμίδα και αποτελεί ένα εξαιρετικό τονωτικό για το πρόσωπο καθώς επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα στο δέρμα.

    • Καταπραΰνει και τονώνει την λεπτή και ευαίσθητη επιδερμίδα

    • Προσφέρει δροσιά και ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα


SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT

Το Saccharum Officinarum, επίσης γνωστό ως ζαχαροκάλαμο, είναι ένα εύχρηστο συστατικό ενυδάτωσης που χρησιμοποιείται συχνά ως ενυδατικό. Αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει να τραβήξετε νερό στο δέρμα και στη συνέχεια να το κρατήσετε. Πιστεύεται επίσης ότι το εκχύλισμα ζαχαροκάλαμου συχνά απολέπιση και φωτίζει το ίδιο το δέρμα, και εμπλέκεται η φόρμουλα που αναμιγνύεται με άλλα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχουν εμπορικό οξύ που ονομάζεται ACB Fruit Mix


VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT

Οι ανθοκυανίνες, πολυφαινολικές χημικές ουσίες που δίνουν στα μύρτιλλα το σκούρο χρώμα τους, είναι μια από τις ισχυρότερες πηγές αντιοξειδωτικών ενώσεων.Γι’αυτό το λόγο τα μύρτιλλα είναι συγκρίσιμα με τα βατόμουρα. Είναι γνωστό, πιθανώς λόγω των καταπραϋντικών του ιδιοτήτων, για την προστασία του δέρματος από σημάδια ερυθρότητας. Παρουσία του φωτός UVA, το Bilberry μπορεί επίσης να βελτιώσει την περιβαλλοντική άμυνα του δέρματος.


TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT EXTRACT

Tα αυστραλιανά φρούτα ονομάζονται επίσης Gubinge, Billygoat ή Murunga . Από τα περισσότερα φρούτα, το Kakadu plumb παράγει την υψηλότερη συγκέντρωση βιταμίνης C. Χρησιμοποιείται έκτοτε στα τρόφιμα και τα φάρμακα. Ελαφριά γλυκιά μυρωδιά δαμάσκηνου, πορτοκαλί έως άχρωμο. Διαλυτό με νερό.


TOCOPHEROL

Βιταμίνη Ε ή τοκοφερόλη. Φέρει υψηλή αντιοξειδωτική δράση, διαθέτει μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα, διατηρεί τον φυσικό προστατευτικό μηχανισμό του δέρματος από την απώλεια υγρασίας.


SODIUM HYALURONATE

Το υαλουρονικό οξύ διαθέτει πολλούς βασικούς ρόλους στην υγεία της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην διατήρηση της ανθεκτικότητας και της ευκαμψίας του δέρματος, ρυθμίζει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας, διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση, διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας και προωθεί την αποκατάσταση τυχόν ζημίας στους ιστούς του δέρματος.


RIBOSE

Ενεργοποιεί το δέρμα και το οξυγονώνει, μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνει την επιδερμίδα.


TOCOPHERYL ACETATE

Το οξικό τοκοφερόλιο είναι μια συγκεκριμένη μορφή βιταμίνης-Ε που χρησιμοποιείται στις βιομηχανίες τροφίμων και προσωπικής φροντίδας. Η βιταμίνη-Ε είναι μια ουσία στο ανθρώπινο δέρμα που εμφανίζεται φυσικά. Μπορεί να είναι συνθετικό ή να προέρχεται από σιτάρι ή φυτικά έλαια με φυσικό τρόπο. Η βιταμίνη-Ε περιέχει μεγάλες ποσότητες ωφέλιμων αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην καταπολέμηση των σημείων γήρανσης και των στρες στο περιβάλλον.


HYDROLYZED CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT and CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT

Το έλαιο κάνναβης λαμβάνεται από σπόρους κάνναβης που πιέζονται εν ψυχρώ. Συνήθως, το λάδι κάνναβης δεν είναι ραφιναρισμένο. Διαθέτει πράσινο χρώμα που είναι διαφανές. Στις καλλυντικές του χρήσεις, μπορεί να μετριάσει την παραγωγή λιπαρότητας, να ενυδατώσει και να καταπραΰνει τις φλεγμονές και διαθέτει επίσης αντιγηραντικές ιδιότητες.


TRIHEPTANOIN

Φυτικής προέλευσης συστατικό, το οποίο διατηρεί την περιεκτικότητα σε νερό του δέρματος, σχηματίζοντας ένα παραεμποδιστικό φορέα στην επιφάνεια του δέρματος ο οποίος εμποδίζει την απώλεια υγρασίας.


CANNABIS SATIVA SEED OIL

Στις καλλυντικές του χρήσεις, μπορεί να μετριάσει την παραγωγή λιπαρότητας, να ενυδατώσει και να καταπραΰνει τις φλεγμονές και διαθέτει επίσης αντιγηραντικές ιδιότητες.


SQUALANE

Το σκουαλένιο είναι ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου σμήγματος και έχει μαλακτικές ιδιότητες που μαλακώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα. Προσθέτει ένα στρώμα λαδιού στο δέρμα που βοηθά στην επιβράδυνση της απώλειας νερού και διατηρεί το δέρμα απαλό και εύπλαστο. Το Squalane έχει υγραντικές ιδιότητες που αυξάνουν την ικανότητα κατακράτησης νερού του δέρματος. Οι ενυδατικές ουσίες συμβάλλουν στην προστασία του ευαίσθητου δέρματος, αποτρέπουν την ξηρότητα, βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος. Το σκουαλένιο είναι ένα φυσικό λιπαντικό και φράγμα δέρματος που βοηθά στην προστασία του δέρματος και στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας. Έχει επίσης υψηλή απόδοση διείσδυσης που το καθιστά ένα εξαιρετικό σύστημα μεταφοράς που βοηθά το δέρμα να απορροφήσει άλλα συστατικά


BETAINE

Η βεταΐνη είναι ένα αμινοξύ που προέρχεται από τη μελάσα και τις βινάσες του σακχαρότευτλου. Είναι ένα ενυδατικό, αντιερεθιστικό, αντιφλεγμονώδες, προστατευτικό και εξομαλυντικό θρεπτικό και πρακτικό συστατικό.

Σύνολο δεξιοτήτων betaine:

    • Προσελκύει νερό για να διατηρήσει την ισορροπία του νερού των κυττάρων

    • Ενισχύει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος βοηθά στην ελαχιστοποίηση των κηλίδων και της υπερχρωματισμού

    • Πατάει και εξομαλύνει ορατές λεπτές γραμμές αμέσως.

    • Προστατεύει τα κύτταρα από το εξωτερικό στρες, δυσφορία και φλεγμονή

    • Είναι ιδιαίτερα καλό να ελαχιστοποιήσετε τον ερεθισμό της φλούδας και να καταπραΰνετε και να προστατεύετε το δέρμα μετά από εντατικές θεραπείες.


CAPRYLOY GLYCINE

Το Capryloyl glycine είναι λιπιδικό αμινοξύ. Λαμβάνεται με ακυλίωση της γλυκίνης στην οκτανοϋλική λιπαρή αλυσίδα. Ο συνδυασμός είναι ευεργετικός στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και στη σύνθεση κολλαγόνου. Μπορεί να ρυθμίσει την αλκαλική οξύτητα, να ισορροπήσει το περιβάλλον της επιδερμίδας, να αποτρέψει την υπερβολική κερατινοποίηση και να αναστείλει επιβλαβή μικρόβια. Έτσι φέρνει μοναδικές, πολλαπλές λειτουργίες στην προσωπική φροντίδα, όπως:

  • Ενυδατικό
  • Αντιρυτιδικό
  • Φροντίδα ακμής
  • Αφαίρεση πιτυρίδας
  • Βελτίωση των συμπτωμάτων της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας
  • Αύξηση αντισηπτικών επιδράσεων σε σκευάσματα.


SODIUM PCA

Φυσικός ενυδατικός παράγοντας, ο οποίος εκτός του ότι διατηρεί το δέρμα μαλακό και χωρίς ρυτίδες, προσελκύει το νερό στο δέρμα από τον περιβάλλοντα αέρα. Με το πέρασμα του χρόνου, το άλας PCA που εμπεριέχει το δέρμα μειώνεται και θα πρέπει να αποκαθίσταται με την εξωτερική χρήση μέσω καλλυντικών προϊόντων


NIACINAMIDE 

Η νιασιναμίδη (νικοτιναμίδη) περιλαμβάνει μία από τις δύο μορφές, βιταμίνη Β3 και νιασίνη (ή το νικοτινικό οξύ) , και οι δύο παρέχουν ισοδύναμη δραστικότητα βιταμινών. Ως βασικό συστατικό των ζωντανών κυττάρων, η βιταμίνη Β3 είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών. Η νιασιναμίδη είναι ένας πρόδρομος στη σύνθεση των συνενζύμων πυριδίνης NAD και NADP που εμπλέκονται στον μεταβολισμό των κυττάρων, και ως εκ τούτου διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας. Στην καλλυντική χρήση, βελτιώνει τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος, αντιμετωπίζει την αντιγήρανση, μειώνει τις ρυτίδες, την κόκκινη κηλίδα, το κιτρίνισμα και τα υπερβολικά χρωματισμένα σημεία. Μειώνει επίσης την ακμή και βοηθά στη λεύκανση του δέρματος.


TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT EXTRACT

 Στα βουνά των νοτιοανατολικών εδαφών της Αυστραλίας, το Tasmanian Pepper είναι ένας θάμνος που ζει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αποτελέιται από λεπτά, στρογγυλά, μοβ-μαύρα μούρα που μοιάζουν με μαύρο πιπέρι όταν στεγνώσουν. Τα μούρα περιέχουν πολυγοδικό, το οποίο έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη, αντι-αλλεργική και αντιμικροβιακή δραστηριότητα για την περιποίηση του δέρματος. Περιέχουν επίσης ανθοκυανίνες, γνωστά αντιοξειδωτικά.



Συστατικά:

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, TRIHEPTANOIN, GLYCERYL STEARATE CITRATE, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES, CANNABIS SATIVA SEED OIL, SUCROSE POLYSTEARATE, BENZYL ALCOHOL, SQUALANE, BETAINE, CAPRYLOYL GLYCINE, GLYCERYL CAPRYLATE, NIACINAMIDE, SILICA, SODIUM PCA, HYDROLYZED CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT, XANTHAN GUM, TALC, SODIUM HYDROXIDE, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, PARFUM, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHERYL ACETATE, RIBOSE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT EXTRACT, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ACER SACCHARUM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, ALCOHOL DENAT.

  • Κατασκευαστής: CBDGreece
  • Κωδικός Προϊόντος: CBDGreece | Oily Skin Cream 50ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 24,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€

Ετικέτες: ενυδατικη κρεμα, κρεμα προσωπου, λιπαρες επιδερμιδες, μικρες επιδερμιδες