CBDGreece | Botanica - Κεραλοιφή με βότανα (250mg CBD) - 50ml

-41% CBDGreece | Botanica - Κεραλοιφή με βότανα (250mg CBD) - 50ml

CBDGreece | Botanica Κηραλοιφή με βότανα 250mg CBD 50ml


Η μοναδική σύσταση της κηραλοιφής Botanica περιέχει μεταξύ άλλων ευεργετικών συστατικών, μεγάλη περιεκτικότητα σε Κανναβιδιόλη(250mg CBD) και συμβάλλει σημαντικά σε περιπτώσεις σε πόνους των αρθρώσεων αλλά και σε δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα, ψωρίαση, ακμή.


*Δεν περιέχει Parabens

*Non Tested On Animals


KEY INGREDIENTS


HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT

Προφυλάσσει από ερεθισμούς, είναι αντισηπτικό, χαλαρωτικό και ηρεμεί το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα. Διαθέτει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση.


HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

Βιολογικό ηλιέλαιο. Διατηρεί την υγρασία στο δέρμα και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο αντιστέκεται στις μολύνσεις και τους εξωγενείς παράγοντες. Αποτελεί ενυδατικό, καθαριστικό και τονωτικό παράγοντα


CITRONELLOL

Το Citronellol είναι ένα άχρωμο λιπαρό υγρό με μυρωδιά λουλουδιών. Λειτουργεί ως συστατικό αρώματος και εμφανίζεται φυσικά σε ορισμένα φυτά.


LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER OIL

Το έλαιο λεβάντας είναι ένα αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται με την απόσταξη ορισμένων ποικιλιών λεβάντας από αιχμές λουλουδιών. Το βότανο εκτιμάται ιδιαίτερα για τις ιδιότητες του στην επιδερμίδα και χρησιμοποιείται ευρέως για τον καθαρισμό του δέρματος σε αρώματα και σαμπουάν.


PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL

Το λάδι γερανιού είναι ένα κοινό λάδι που χρησιμοποιείται συνήθως τόσο στη βιομηχανία καλλυντικών όσο και στην αρωματοθεραπεία. Χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία καθημερινών καταναλωτικών αγαθών, όπως σαπούνια, απορρυπαντικά, αποσμητικά, λοσιόν και αρώματα, λόγω των χαλαρωτικών και διεγερτικών ιδιοτήτων του αρώματός του. Σε πολλές τοπικές εφαρμογές, το γεράνι χρησιμοποιείται συχνά για να ενυδατώνει.


MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL

Η βιομηχανία καλλυντικών το χρησιμοποιεί ως φυσικό αντισηπτικό και βακτηριοκτόνο παράγοντα. Φυσικά συντηρητικά, υγιεινή στόματος, φροντίδα δέρματος, περιποίηση μαλλιών, προϊόντα ξυρίσματος και περιποίηση νυχιών χρησιμοποιούνται σε καλλυντικές εφαρμογές.


TOCOPHEROL

Βιταμίνη Ε ή τοκοφερόλη. Φέρει υψηλή αντιοξειδωτική δράση, διαθέτει μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα, διατηρεί τον φυσικό προστατευτικό μηχανισμό του δέρματος από την απώλεια υγρασίας.


BOSWELLIA SERRATA EXTRACT

Το λιβάνι χρησιμοποιείται ως θυμίαμα για χιλιάδες χρόνια, και οι αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές του ιδιότητες στην ιατρική της Αγιουρβέδας. Τα Boswellic οξέα είναι οι κύριοι δραστικοί παράγοντες στη Boswellia. Λόγω της διπλής ανασταλτικής τους δράσης στην 5-λιποξυγενάση και την ελαστάση λευκοκυττάρων, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην ενίσχυση και την αντιγήρανση των καλλυντικών.


RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Το Ricinus Communis (Castor) Seed Oil παράγεται από τους σπόρους του φυτού Ricinus communis που προέρχεται από την Ανατολική Αφρική και τις τροπικές περιοχές της Λεκάνης της Μεσογείου. Στη σύνθεση πολλών διαφορετικών καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, όπως κραγιόν, προϊόντα περιποίησης δέρματος και σαπούνια μπάνιου, χρησιμοποιούνται καστορέλαιο και συναφή συστατικά.


HYDROLYZED CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT and CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT

Στις καλλυντικές του χρήσεις, μπορεί να μετριάσει την παραγωγή λιπαρότητας, να ενυδατώσει και να καταπραΰνει τις φλεγμονές και διαθέτει επίσης αντιγηραντικές ιδιότητες.


OLEA EUROPAEA FRUIT OIL

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου στην υγεία του δέρματος βασίζονται στο πλούσιο περιεχόμενο του σε Ω3 και Ω6, βιταμίνη Ε, Α, Κ, Β, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και σκουαλένιο. Προστατεύει τα κύτταρα από την απώλεια υγρασίας, θρέφει την επιδερμίδα, ενισχύει τη δομή των ιστών, προάγει το σχηματισμό νέο-κολλαγόνου και ελαστίνης, διαθέτει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία


HYDROGENATED SOYBEAN OIL

Όταν προστίθεται υδρογόνο στο σογιέλαιο, προκύπτει υδρογονωμένο σογιέλαιο. Λειτουργεί ως ένας μη υδατικός παράγοντας αύξησης του ιξώδους, ένας παράγοντας περιποίησης δέρματος και ένας γαλακτωματοποιητής.


THEOBROMA CACAO SEED BUTTER

Όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος, το βούτυρο κακάο είναι ένας πλούσιος γαλακτοματοποιητής που ενυδατώνει και θρέφει ακόμη και το πιο ξηρό δέρμα (π.χ. σκασμένα χέρια ή χείλη). Είναι γεμάτο με καλά υλικά για το δέρμα: περιέχει λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό (35%), στεατικό (34%) και παλμιτικό (25%) και βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες που δρουν επίσης ως αντιοξειδωτικά.


COCOS NUCIFERA OIL

Το λάδι καρύδας, που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά, μπορεί εύκολα να διεισδύσει στο δέρμα λόγω του μικρού μεγέθους των μορίων του, τα οποία είναι σχεδόν τόσο μικρά όσο τα μόρια αιθέριου ελαίου και επιτρέπουν στα αιθέρια έλαια να απορροφηθούν εύκολα στο δέρμα όταν αναμιγνύονται με λάδι καρύδας . Το λάδι καρύδας προσφέρει εξαιρετική μαλακτικότητα για να στεγνώσει, φαγούρα στο δέρμα και τα μαλλιά χωρίς να εμποδίζει τους πόρους, παραμένοντας κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα και μαλλιά. Παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος παρέχοντας ενυδάτωση, κλειδώνοντας την υγρασία για να μαλακώσει, να λιπαίνει και να δροσίσει το δέρμα και τα μαλλιά, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την πιθανή ξηρότητα και μύκητα.


BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

Το βούτυρο Shea βρίσκεται στα καρύδια που αναπτύσσονται στο δέντρο Shea-Karite, το οποίο αναπτύσσεται αποκλειστικά στις τροπικές περιοχές της Αφρικής. Το βούτυρο καριτέ περιέχει λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος καθώς και στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Το βούτυρο καριτέ είναι μια πλούσια πηγή βασικής βιταμίνης Α, Ε και F. Οι βιταμίνες Α και Ε είναι εξαιρετικά ευεργετικές για τη διατήρηση ενός ισορροπημένου και υγιούς δέρματος Η βιταμίνη F, από την άλλη πλευρά, αποτελείται από δύο ζωτικά λιπαρά οξέα, δηλαδή το λινελαϊκό οξύ και το άλφα-λινελαϊκό οξύ που μπορούν να αναζωογονήσουν το κατεστραμμένο δέρμα. Απορροφάται εύκολα βαθιά μέσα στο δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Ανακουφίζει τις ξηρές περιοχές του δέρματος, διαθέτει αντιοξειδωτική δράση, είναι μαλακτικό, προστατευτικό, θρεπτικό και αναπλαστικό των κυττάρων.


Συστατικά:

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, HYDROGENATED SOYBEAN OIL, BEESWAX, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CANNABIS SATIVA SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, GLYCERYL OLEATE, ARCTIUM LAPPA LEAF EXTRACT, GALIUM APARINE EXTRACT, PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT, ARCTOSTAPHYLOS UVA-URSI LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA OIL, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, BOSWELLIA SERRATA EXTRACT, TOCOPHEROL, STELLARIA MEDIA EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER OIL, CITRONELLOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT.

  • Κατασκευαστής: CBDGreece
  • Κωδικός Προϊόντος: CBDGreece | Botanica Cream – 50ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 31,99€
  • 19,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Ετικέτες: botanica, κεραλοιφη, κρεμα με κανναβη, κεραλοιφη με κανναβη, κρεμα με cbd