Τι είναι το PHC;

Posted by Anna 19/03/2024 0 Comment(s) Κανναβινοειδή,

 

Τι είναι το PHC; Εισαγωγή σε ένα μοναδικό κανναβινοειδές.

 

 

Η εκτεταμένη οικογένεια της κάνναβης περιλαμβάνει μια πληθώρα κανναβινοειδών με φυσική και συνθετική προέλευση που επεκτείνονται συνεχώς. Μεταξύ των τελευταίων αφίξεων που μπορεί να έχουν τραβήξει την προσοχή σας είναι το PHC, που δελεάζει την περιέργεια και τη συζήτηση.

 

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις πιο σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το νέο κανναβινοειδές. Αν και το PHC είναι δομικά παρόμοιο με το THC, έχει μερικές αξιοσημείωτες διαφορές. Σε αντίθεση με το THC που υπάρχει φυσικά στο φυτό της κάνναβης, το  PHC δημιουργείται μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας.

 

 


 

 

Το  PHC είναι ένα νέο κανναβινοειδές που ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Θεωρείται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους κανναβινοειδών λόγω των αλλαγών που έχει υποστεί από την αρχική του μορφή ως CBD.

 

 


 

 

 

 

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι μπορείτε να περιμένετε από το  PHC.

 

 

Τι ακριβώς είναι το   PHC;
Το  PHC είναι ένα συνθετικό κανναβινοειδές που έχει συγκεντρώσει την προσοχή των ερευνητών και των καταναλωτών. Αρχικά, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι ο όρος “συνθετικό” στο πλαίσιο του  PHC δεν σημαίνει ότι πρόκειται για μια εξ ολοκλήρου εργαστηριακή ουσία. Αντίθετα, το  PHC δημιουργείται μέσω μιας εξειδικευμένης διαδικασίας εκχύλισης.

 

Αυτή η μοναδική μέθοδος περιλαμβάνει τη μετατροπή του οξικού Δ9- THC, το οποίο είναι φυσικό κανναβινοειδές, σε  PHC. Αυτός ο μετασχηματισμός παρουσιάζει τις καινοτόμες προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή κανναβινοειδών, θολώνοντας τις γραμμές μεταξύ φυσικών και συνθετικών διεργασιών. Ωστόσο, η έρευνα για το  PHC είναι περιορισμένη και απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να κατανοηθούν τα πιθανά ιατρικά οφέλη και οι κίνδυνοι της.

 

Πως λειτουργεί το  PHC;
Μόλις το  PHC εισέλθει στο ανθρώπινο σύστημα, μιμείται τα αποτελέσματα του THC, δημιουργώντας μια παρόμοια εμπειρία για τον καταναλωτή, τόσο στην αίσθηση όσο και στα πιθανά οφέλη. Όπως και άλλα κανναβινοειδή, έτσι και το PHC λειτουργεί αλληλεπιδρώντας με το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του σώματος(ECS), το οποίο είναι ένα δίκτυο υποδοχέων και νευροδιαβιβαστών που παίζουν ρόλο στη ρύθμιση διαφόρων φυσιολογικών διεργασιών.

 

Το ECS έχει δυο κύριους υποδοχείς, τον CB1 και τον CB2, οι οποίοι ενεργοποιούνται από τα κανναβινοειδή. Οι υποδοχείς CB1 βρίσκονται κυρίως στο κεντρικό νευρικό σύστημα και είναι υπεύθυνοι για τις ψυχοδραστικές επιδράσεις. Οι υποδοχείς CB2, από την άλλη πλευρά, βρίσκονται κυρίως στο ανοσοποιητικό σύστημα και εμπλέκονται στη ρύθμιση της φλεγμονής και του πόνου. Το  PHC πιστεύεται ότι αλληλεπιδρά και με τους δυο υποδοχείς CB1 και CB2, αν και απαιτούνται περισσότερες έρευνες για τον ακριβή μηχανισμό δράσης του.

 


 

Όταν πρόκειται για συγκρίσεις μεταξύ  PHC και THC, μπορεί να ειπωθεί ότι είναι αρκετά παρόμοια όσον αφορά τα αποτελέσματα. Αν και οι χημικές τους δομές είναι διαφορετικές, από τη στιγμή που το  PHC μεταβολιστεί στο σώμα δρα παρόμοια με το THC και επομένως έχει παρόμοια επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και στο μυαλό.         

               


                                                                                                            

 

Οφέλη του  PHC
Το  PHC είναι μια δελεαστική επιλογή για διάφορους λόγους. Βάση των ερευνών, το  PHC πιστεύεται ότι έχει παρόμοια αποτελέσματα στον οργανισμό με το THC. Λόγω των ομοιοτήτων του, μπορεί να προσφέρει πολλά από τα ίδια οφέλη με το THC, όπως ανακούφιση από το άγχος και τον πόνο, χαλάρωση αλλά και ως βοήθημα για τον ύπνο, αν και αυτές οι επιδράσεις μπορεί να ποικίλλουν λόγω των ατομικών διαφορών στα ενδοκανναβινοειδή συστήματα.

 

Για όσους σκέφτονται την αγορά και την κατανάλωση του PHC, είναι σκόπιμο να ξεκινήσουν με μικρές ποσότητες για την αξιολόγηση της ανοχής, δεδομένων των ισχυρών επιδράσεων της. Είναι επίσης σημαντικό να αγοράζετε τα προϊόντα από αξιόπιστα καταστήματα. Θυμηθείτε, ο στόχος με αυτό το νέο κανναβινοειδές, όπως και με κάθε κανναβινοειδές, είναι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τυχόν πιθανή ενόχληση ή ανεπιθύμητες παρενέργειες.

  

Ετικέτες: phc cb9 h3cbn h4cbd cbd